ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται από την Ελλάδα.
Είναι εμπνευσμένο από την Ελλάδα.
Είναι η Ελλάδα.

Εμπνευσμένο από την Grecian-chic κουλτούρα, το brand Pearl & Caviar αποτελεί μία holiday lifestyle συλλογή που απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κάτι μοναδικό, πολυτελές, αυθεντικό κι άκρως… Ελληνικό.
Με την ματιά προσηλωμένη στην ελληνική κληρονομιά, το brand Pearl & Caviar απελευθερώνει μια μοναδική αύρα παράδοσης σε συνδυασμό με μία σύγχρονη οπτική των ελληνικών στοιχείων.

Πέρα από τον συμβολισμό του ελληνικού πολιτισμού, η holiday lifestyle συλλογή επηρεάζεται από μίνιμαλ δομές και γεωμετρικές αναφορές, διαδεδομένα στοιχεία στην κλασσική ελληνική αρχιτεκτονική. Οι καθαρές γραμμές των ρούχων είναι διακοσμημένες με χειροποίητα μοτίβα και παραδοσιακά σχέδια.

Με τη δημιουργικότητα, το design και την αρμονία ως βασικές αξίες, η Pearl & Caviar δημιουργήθηκε για να αναβιώσει την τέχνη του παραδοσιακού αργαλιού, περικλείοντας σύγχρονα πεδία σε παραδοσιακές τεχνικές. Οι διαχρονικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού και της φύσης απεικονίζονται σε φυσικές ίνες και χειροποίητες λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν ένα νέο holiday lifestyle.